dijous, 5 de juny del 2008

Filosofia

Des de que vaig començar a escriure aquest blog tinc ganes d'explicar amb claredat (amb tanta claredat com pugui) quina filosofia segueix, quins són els seus objectius... Potser al principi ni jo mateix ho tenia clar, però a poc a poc també s'ha anat definint per si sol.
Imagino aquest blog com un gran fitxer per consultar quan vull sortir a córrer o a caminar. Un lloc per trobar idees de rutes i indrets a on anar. Sigui sortir a córrer per la ciutat, per la muntanya, o per on sigui. Un lloc per compartir les rutes que faig, perquè qui les repeteixi pugui opinar. I que sigui útil per molta gent, des dels que no surten de l'asfalt fins als no posen mai els peus a la ciutat.
La informació que proporciono de cada ruta no és massa detallada. Només unes idees generals. Però sempre que algú tingui interés en una ruta pot demanar-me més informació, i encantat li proporcionaré tots els detalls que vulgui.
Trobareu rutes urbanes, rutes per muntanya... Personalment prefereixo la muntanya, però visc en una ciutat. Així que malgrat que m'escapo sempre que puc, les rutes per la ciutat també poden tenir interés.
A cada ruta indico si l'he realitzat caminant o corrent, però cadascú pot fer les rutes com més li agradi.
En el blog predominen rutes per zones geogràfiques concretes, però intento diversificar-lo el màxim possible en aquest sentit, perquè intento recorrer zones noves sempre que puc. De fet, puc avançar que és probable que aquest estiu hi hagi moltes entrades sobre Madrid i "la sierra".
Per ara no trobareu a aquest blog comentaris sobre curses o marxes organitzades. Això només es deu al fet que no sóc aficionat a aquests esdeveniments, malgrat que hi ha moltes curses i marxes que trobo molt interessants.


Sigueu feliços!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona declaració d'intencions en aquest post !, No tenia fixat el teu blog, ara ja sí :) Felicitats i endavant Eduard.